Lifestyle

Versatilitatea gecii de blugi

geaca de blugi de dama

Fiecare persoană are nevoie de o geacă de blugi. Există o artă pentru a găsi atât geci de blugi pentru barbati, cât și geci de blugi de dama care se potrivesc corect.

Jacheta ta ar trebui să fie suficient de versatilă pentru a fi purtată cu aproape orice articol vestimentar. Un albastru spălăcit nu va da greș niciodată! De asemenea, o jachetă de blugi neagră va face diferența pentru ieșirile pe timpul serii. Atunci când alegi culori, reține că solidele arată, în general, cel mai bine și oferă cea mai mare versatilitate garderobei tale.

O jachetă de blugi ar trebui să se potrivească ca o cămașă la nivelul umerilor. Dacă vrei să porți acest tip de geacă toamna și iarna, vei putea s-o strecori sub o haină pentru puncte de stil suplimentar.

Dimensiunea gecii contează – jacheta de blugi ar trebui să-ți îmbrățișeze corpul, dar să nu te restricționeze în niciun fel. Ar trebui să pară ușor de îmbrăcat, dar niciodată să nu atârne ca pe cuier.

Pentru a afla lungimea ideală și potrivită corpului tău, roagă pe cineva să măsoare din spatele gulerului până la talie pentru a obține o dimensiune exactă a lungimii gecii. Lungimea mânecii gecii este de obicei măsurată de la omoplat chiar până la osul încheieturii sau de la vârful umerilor până la osul încheieturii. În cele din urmă, reține că țesături tind să se micșoreze după un ciclu de spălare sau două.

Înainte de a-ți glisa cardul de credit, asigură-te că jacheta pe care o încerci vine până la șolduri. Dacă este mai lungă, va arăta ciudat. Iar dacă este mai scurtă, din nou, vei ieși în evidență într-un sens neplăcut.

Partea cea mai distractivă este că o poți modela cum vrei tu. Îți poți îndoi gulerul, rula manșetele, fixa doi sau trei nasturi – orice se simte corect. Îți poți adapta geaca de blugi în funcție de anotimp și de starea ta.

Oricând te aflii la o distanță de zece kilometri de plajă, jacheta este singura haină de care vei avea nevoie vreodată. Merge purtată și cu pantaloni scurți și colorați!

Pentru seară, merge cel mai bine purtată cu blugi skinny, un tricou închis la culoare și o pereche de ghete simple. 

Evită să expui geaca în condiții extreme. O geacă pe care o iubești, o poți purta timp de 10 ani dacă o întreții corect. Ai toate șansele să o porți în toate sezoanele la multe stiluri de ținute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.