Lifestyle

Tips-uri pentru amenajarea livingului

Tips-uri pentru amenajarea livingului

Cu toții suntem atenți la ce mobilă cumpărăm și cum aranjăm camerele pentru a ne crea sentimentul de acasă, nu doar de o locuință oarecare. Pentru asta însă, trebuie să fim conștienți de spațiul cu care lucrăm și ce posibilități ne oferă acesta. Nu trebuie să fii specialist pentru a crea un design plăcut care să te mulțumească. 

Cea mai populată cameră dintr-o casă este livingul. Este important ca aceasta să aibă un aer primitor și cald, care să îți ofere bucuria de a-ți petrece timpul acolo. Design-ul și amenajarea acestuia sunt foarte importante pentru a crea această experiență vizitatorilor lui. Pentru a putea vorbi de cele 2 elemente menționate mai sus avem de voie de mobila de living cu care să începi crearea spațiului. 

Primul lucru la care trebuie să te gândești este ce piese de mobilier vrei să folosești, fie comode de tv, bibliotecă, canapea, fie fotolii, sertare și alte variante modulare care să îți creeze spațiul necesar activităților de zi cu zi. Pentru a alege cum vrei să arate livingul trebuie să te gândești la nevoile pe care le ai și atmosfera pe care să o inspire camera.

Tips-uri pentru amenajarea livingului 2

Un alt tips pe care ar trebui să îl iei în considerare este numărul membrilor familiei. Este important acest aspect, deoarece influențează dimensiunile anumitor piese mobiliere. 

De asemenea, trebuie să te gândești și la tipul de activități pe care urmează să le desfășori în acea cameră, ca de exemplu: seară cu prietenii, vizionare de filme sau vrei să ai spațiul pentru relaxare. În funcție de acest aspect îți poți alege cromatica, decorațiunile, cât și obiectele importante atingerii scopului livingului. 

Planificarea spațiului reprezintă cel mai important factor, fiind cheie în organizarea suprafeței. În funcție de forma camerei, dimensiunea acesteia, piesele pe care vrei să le folosești, se pot forma diverse combinații de aranjament. 

Poți folosi diferite decorațiuni care să facă livingul exact așa cum dorești. Plantele sunt o decizie bună pentru a da sentimentul de aer curat, de ceva fresh, oferind de asemenea și un aspect vizual plăcut. Lumânările parfumate sunt alte elemente des întâlnite care duc ambientul și la nivel olfactiv prin diversele arome pe care le oferă, având și efect relaxant.

Bineînțeles, ajungem și la mobila de living, care trebuie aleasă cu grijă. Aceasta trebuie să reflecte cu exactitate dorințele tale. Poți alege comode de tv pe care să le folosești și pentru depozitare, în așa fel încât să economisești spațiul. Sunt o mulțime de variante care să te ajute să găsești exact ceea ce cauți, tot ceea ce trebuie să faci este să te informezi cum trebuie. 

Tips-uri pentru amenajarea livingului 4

Varianta mobilei modulare este ideală spațiilor mici, iar de asemenea oferă unicitate spațiului.

Ce este important atunci când îți amenajezi livingul este să alegi totul în funcție de nevoile și preferințele tale. Trebuie să te gândești exact ce atmosferă vrei să obții și ce activități vrei să desfășori în spațiul respectiv. Este esențial să știi să folosești spațiul pe care îl ai și totodată să lași și loc de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.