Financiar - Cum sa castigi bani

Bani de acasa

Bani de acasa

Aceasta postare nu este despre videochat.

In acest articol, vei afla cum castigi bani de acasa muncind.

Internetul este cea mai mare piata din lume. Poti vinde oricui. Oportunitatile sunt aproape infinite, milioane de oameni castiga bani de acasa muncind.
Multi dintr noi si-au transformat hobby-urile si pasiunile in afaceri, pe care le conduc din confortul propriului camin. Treptat, aceste afaceri au devenit principala sursa de venit.

Article marketing


Scrii articole de acasa, pentru .. cine plateste.
Presupune scrierea de articole, respectand cerintele clientilor, despre o piata specifica, un produse, o industrie, un serviciu, si livrarea acestora in timpul stabilit. Exista o sumedenie de agentii de seo si de site-uri de unde poti lua job-uri de acest tip, cel mai popular din Romania fiind Whitepress.

Publici articole de acasa, pentru cine plateste.
Presupune sa ai propriul site – de preferat mai multe, unde sa publici articole scrise de tine sau de altcineva, contra unei sume de bani. Si aici trebuie respectate cateva reguli, iar veniturile sunt de obicei in functie de autoritatea site-ului, de trafic, de lungimea articolelor postate, de calitatea site-ului si de alti factori.

Pentru a lucra cu un site precum WhitePress, trebuie sa completezi un contract si sa ai un pfa sau un srl.

Affiliate marketing


Promovezi produsele altora in schimbul unui comision.
Presupune sa ai una sau mai multe metode de a promova produse, servicii sau brand-uri. Un site cu trafic semnificativ, o pagina de facebook cu multi followers, etc. . Ideea este sa poti trimite trafic relevant spre produsul/serviciul promovat, care sa se concretizeze intr-o vanzare. Nu e nevoie sa ai magazin online, procesator de plati, dar este nevoie sa ai o metoda de a incasa legal banii din comisioane. Exista o multime de programe afiliate, printre care si 2performant (fostul 2parale) si Profitshare, unde iti poti alege ce produse sau servicii sa promovezi, in functie de ce vrei tu: comision, timp de plata, etc. .

Bineinteles, exista si alte metode de a castiga bani online, muncind de acasa. Puteti lasa mesaje in sectiunea de comentarii.

1 Comment

  • SB 20/09/2022

    Informatii utile pentru vremurile de acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.