Lifestyle

5 sfaturi pentru a cumpăra ghetele potrivite

5 sfaturi pentru a cumpăra ghetele potrivite

În fiecare anotimp rece începem o aventură de dragoste online cu pantofii. Flirtăm cu diverse modele, ne rămâne gândul la o pereche de ghete de dama și ne imaginăm că fugim prin zăpadă cu o pereche de ghete dama de iarna sexy. Cumpărăturile au un efect serios de stimulare a stării de spirit. Cu toate acestea, atunci când ne depășim limitele cu încălțăminte prea strânsă, îngustă sau prea mare, nu e prea ok. De aceea, iată 5 moduri de a-ți alege cea mai bună pereche de ghete pentru tine.

1. Cumpără pantofi cu tocuri care sunt de cel mult doi centimetri sau mai puțin

S-ar putea să-ți fi picat cu tronc o pereche de ghete dama din piele… dar ce rost are? La orice vârstă, a fi capabil să te plimbi, să stai și să porți orice pantofi vrei fără ca picioarele tale să plângă înseamnă un pantof cu o talpă sau toc care nu este mai mare de doi centimetri. Nu-ți faceți griji! Tocurile joase adaugă mult confort și înălțime. Ghetele cu platformă sunt cele mai comode și stabile. Adaugă ținutei doar un pulover slouchy sau cardigan și vei avea un aspect cu totul nou.

2. Alege ghete negre simple

Să fim sincere, ghetele simple din piele neagră ne fac să ne simțim ca Audrey Hepburn, chic și grațioase, indiferent de dimensiunea și forma noastră. Cu toate acestea, picioarele noastre spun o altă poveste. Ține cont de câteva caracteristici sănătoase, cum ar fi o căptușeală amortizată, talpă flexibilă de cauciuc și un spațiu suficient pentru degete.

3. Încearcă mai multe stiluri de ghete

Ghetele până la gleznă sunt elemente esențiale pentru garderobă, dar unde marginea ghetei îți atinge piciorul este destul de important. Deși gheata până la gleznă este o alegere excelentă, dacă ai glezne groase sau sensibile, predispuse la iritație, încearcă două stiluri alternative, mai largi.

4. Ghete cu șireturi

Ghetele cu șireturi sunt pe lista must-have. Din fericire, sunt comode de purtat ore întregi la birou sau în orice locație. Poți alege stiluri cu șiret și cu un fermoar lateral. Acestea sunt confortabile și ideale pentru dresuri și jambiere.

5. Încalță ghetele cu blugi sau jambiere

Unele dintre noi cred că blugii sau jambierele în ghete înalte ne fac picioarele să se simtă mai calde. Alte femei nu ar purta niciodată ghete până la gleznă cu fuste și rochii din cauza frigului. Indiferent dacă problema este frigul, circulația picioarelor sau gustul personal, ghetele până la gleznă oferă aspect excelent atunci când sunt purtate cu fuste și jambiere. Talpa ar trebui să fie de 10 până la 12 centimetri, nu mai mult.

Ție ce model de ghete îți plac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.